Reteta Vinului pentru Inima

10 tulpini proaspete de patrunjel cu frunze cu tot se pun intr-un litru de vin natural,curat,la care se adauga 1-2 linguri de otet curat din vin..Se lasa totul sa fiarba 10 minute la foc mic(Atentie,face spuma!)Dupa aceea se mai adauga 300 grame de miere pura de albine si se lasa inca 4 minute sa fiarba usor.Vinul fierbinte se filtreaza si se trage cat este fierbinte in sticle care au fost clatite cu putin alcool tare.Se astupa bine!Depunerile care se formeaza nu dauneaza si pot fi baute si ele fara probleme.

P.S. : La aceasta reteta as dori sa adaug ca fiecare in parte poate decide daca sa fiarba mierea sau nu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: