Hemoragie pulmonara

Hemoragia pulmonara este un simptom de boala foarte grav.Cateodata poate fi vorba de un simptom inselator,caci poate fi doar o hemoragie nazala,interpretata de un nespecialist ca provenind din plamani.

De cele mai multe ori isi are originea la nivelul cailor respiratorii superioare.Si este totdeauna insotita de tuse.Sangele nu este neaparat spumos,putant fi si deschis la culoare,chiar daca provine din plamani.Dar el va fi inchis la culoare daca este dintr-o artera pulmonara.

Sangele provenit din plamani poate fi eliminat si prin voma.Daca ramane mai mult timp in stomac,va fi descompus de sucul gastric,iar continutul varsaturii va avea o nuanta brun-cofenie.In cazul ca bolnavul a inghitit o cantitate mare de sange,acesta va colora fecalele in negru datorita descompunerii lui de catre sucul gastric,care ii da o coloratie neagra.

Exista si varice de esofag.Ele pot sangera si da astfel impresia de hemoragie pulmonara.In orice caz trebuie consultat direct medicul si poate chiar un spital din apropiere.

Ceaiul din amestecul de plante de mai jos vine in sprijunul tratamentului aplicat.

  • coada calului(Equisetum arvense) 30 g
  • troscot(Polygonum aviculare) 30 g
  • vasc alb(Viscum album) 30 g

Modul de preparare: Se amesteca 3 lingurite de vasc cu 3 cani de apa rece si se lasa sa stea opt ore.Celelalte plante se amesteca luand contitatile indicate.Se toarna 3 cani de apa clocotita peste 3 lingurite de amestec si se lasa sa stea un minut.Se amesteca extractul rece de vasc cu infuzia si se strecoara.Se beau,zilnic,3 cani de ceai cald.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: